Kleertjes.com

Babyface babykleding in overvloed, Kleertjes verkoopt ook de slaapzakjes en voor de meisjes geweldige beenmode. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Babyface uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Dodo wear

Babyface babykleding is klassiek en past bij elke baby. Een grote collectie met altijd en goede Babyface uitverkoop Ben je een weekendje op Texel? Vergeet dan geen bezoekje te brengen aan Dode Wear. Specialist in de Bretonse kinderkleding. Verkoopt ook baby knuffels
  • Posttarrief

Bezoek webshop

Product
 

Kinderkleding te Koop

Een goed betaal kinderkleding merk noemen ze Babyface en dat vinden we zeker kloppen. Veel leuke shirts en jeans. De webshop van Kinderkleding te koop bestaat al sinds 2007 en ze verkopen meer dan 100 populaire merken. Naast casual kleding verkopen ze ook een fantastische feest en communie collectie.
  • 2,95 boven de 50 euro gratis verzending

Bezoek webshop

Product
 

Happy Bee

Als baby's konden rennen dan hadden ze dat gedaan richting Happybee. Je vindt hier een enorme hoeveelheid van dit hippe babymerk. Happybee behoort tot de grote kinderkleding winkels en biedt een enorme diversiteit aan merken. Heeft een laagste prijs garantie en vrijwel altijd uitverkoop.
  • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product
 

Basic Kidswear

Bij Basic Kidswear een schattige collectie Babyface babykleding, inclusief jassen. Basic Kidswear verkoopt sinds 2000 kinderkleding in de winkel in Hoorn. Volgens de website verkopen ze trendy kleding in de maten 50 tm 176. Ook schoenen en accessoires.
  • Verzendkosten 3,99 en boven de 50 euro gratis verzendin

Bezoek webshop

Product
 

Bengels en Ko

Een ruim assortiment Babyface en de bijpassende accessoires. Bengels en Ko is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in kinderkleding. Naast de winkel in Rijssen kun je online terecht in deze webshop.
  • Verzendkosten 3,50

Bezoek webshop

Product