Kixx Online

Van het schattige Bengh verkoopy Kixx een geweldige collectie, inclusief kniekousen. Meerdere leveringen per seizoen. Kixx verkoopt kinderkleding van maat 50 tm 188. En dit van meer dan 100 hippe merken!
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kleertjes.com

Bengh kinderkleding in een brutaal grote hoeveelheid. Verkoopt de leukste Bengh jurken en rokjes. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Bengh uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Amazing Kids

Voor het hippe merk Bengh is Amazing een van de betere verkooppunten met altijd wel wat leuks in de uitverkoop. Amazing Kids heeft 2 stenen winkels en een prima webshop. Heeft naast de nieuwste collectie ook een vaste kinderkleding outlet
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kekkekids

Fantastische Bengh Jurkjes en vestjes in de webshop. Sterk verkooppunt. Merk kinderkleding van topkwaliteit, dat is waar Kekkekids naar streeft. Regelmatg leuke Bengh sale.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Toff Kidswear

Voor meisjes die weten wat ze willen, het is geen goedkoop merk waardoor het altijd leuk is om te kijken bij de Bengh uitverkoop. De kindermode winkel uit Hengelo en Enschede heeft een geweldige online collectie, streeft naar de beste kwaliteit.
  • Verzending 3,98

Bezoek webshop

Product
 

Bambinotino

Ook dit seizoen vind je bij Bambinotino weer mooie kinderkleding van Bengh. Bambinotino is al ruim 40 jaar actief in de kinderkleding, meer dan genoeg ervaring dus. Verkoopt naast de bekende merken ook een aantal merken die lastiger verkrijgbaar zijn. Tevens leuke accessoires, regelmatig sale en Bengh uitverkoop.
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 50 euro gratis verzending.

Bezoek webshop

Product
 

Picomode

De kleurrijke kinderkleding van Bengh is een echt paradepaardje van Pico. Een lust voor oog. In Enschede is Picomode een begrip. Ze hebben er meerdere winkels waar ze zowel kinderkleding als kinderschoenen verkopen, woon je hier niet in de buurt dan kun je gelukkig ook online terecht in de webshop.
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 75 euro gratis

Bezoek webshop

Product