Kleertjes.com

Kleertjes verkoopt Cars kinderkleding voor zowel jongens als meisjes, goede collectie en in de winter erg veel Cars kinderjassen. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Cars uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Amazing Kids

Van Cars verkoopt Amazing een heleboel leuke kleertjes, en zal dit waarschijnlijk nog lang blijven doen aangezien dit merk al tijden van vaste waarde is. Amazing Kids heeft 2 stenen winkels en een prima webshop. Heeft naast de nieuwste collectie ook een vaste kinderkleding outlet
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Bo Fashion

Voor Cars kinderkleding zit je hier helemaal niet verkeerd, altijd de mooiste zomer en winterjassen, jeans en tops. Bofashion verkoopt exclusieve kinderkleding en selecteert de mooiste merken. Ben je op zoek naar een leuke sale? Bofashion heeft het ook. Prima service en een stenen winkel in Landgraaf.
  • Verzendkosten 1,95 Vanaf 50 euro gratis thuis bezorgd.

Bezoek webshop

Product
 

Happy Bee

Een stoer merk voor de jongens met een prima pasvorm. Een van de grotere online collecties. Happybee heeft flair en behoort tot de grote online kinderkleding winkels. Baby, peuter, kleuter of tiener, bij Happybee zit je goed. Veel kinderjassen en de laatste trends.
  • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product
 

Bengels en Ko

Van Cars tref je hier een geweldige selectie kleding. Vrijwel alles aanwezig. Bengels en Ko is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in kinderkleding. Naast de winkel in Rijssen kun je online terecht in deze webshop.
  • Verzendkosten 3,50

Bezoek webshop

Product
 

Kekkekids

Cars kinderkleding kun je prima kopen bij dit verkooppunt, veel truien, vesten en shirts. Merk kinderkleding van topkwaliteit, dat is waar Kekkekids naar streeft. Regelmatg leuke Brunotti sale.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Allerlei Kindermerkkleding

Bij Allerlei vind je van Cars een aantal super leuke Cars kinderjassen. Vanuit Ophemert wordt deze webshop gerund door een kinderkleding liefhebster die met veel plezier de leukste items uitzoekt.
  • Verzendkosten 2,50

Bezoek webshop

Product
 

Woods

De nieuwe Cars collectie pronkt in de winkel. Veel pastel kleuren in de shirts. Verkoopt ook rugtassen, petjes en andere leuke accessoires.
  • 3,95 vanaf 50 euro geen verzendkosten

Bezoek webshop

Product
 

Dodo wear

Heel veel leuke Cars bikini's en nog een aantal leuke winter items. Ben je een weekendje op Texel? Vergeet dan geen bezoekje te brengen aan Dode Wear. Specialist in de Bretonse kinderkleding. Verkoopt ook baby knuffels
  • Posttarrief

Bezoek webshop

Product
 

Picomode

Pico is een waar CKS paradijs, of je nu zoekt naar een leuke trui of jeans, hier zit je goed. In Enschede is Picomode een begrip. Ze hebben er meerdere winkels waar ze zowel kinderkleding als kinderschoenen verkopen, woon je hier niet in de buurt dan kun je gelukkig ook online terecht in de webshop.
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 75 euro gratis

Bezoek webshop

Product