Kixx Online

Een Sterke Chaos and order webshop. Kixx verkoopt kinderkleding van maat 50 tm 188. En dit van meer dan 100 hippe merken!
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kleertjes.com

Kleertjes verkoopt van Chaos and Order voor de meisjes shirts , vestjes, rokjes en jurkjes en voor de jongens alleen shirts. ze vermelden er bij dat het merk smal valt. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Chaos and Order uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Bo Fashion

Bofashion noemt het merk waarbij alles kan en mag. Veel bonte kleuren leuke kledingsetjes. Ze adviseren Chaos and Order een maatje groter te bestellen. Bofashion verkoopt exclusieve kinderkleding en selecteert de mooiste merken. Ben je op zoek naar een leuke sale? Bofashion heeft het ook. Prima service en een stenen winkel in Landgraaf.
  • Verzendkosten 1,95 Vanaf 50 euro gratis thuis bezorgd.

Bezoek webshop

Product
 

Woods

Veel felle kleuren bij de Chaos and Order kinderkleding dit jaar, Woods verkoopt een flink aantal leuke items. Verkoopt ook rugtassen, petjes en andere leuke accessoires.
  • 3,95 vanaf 50 euro geen verzendkosten

Bezoek webshop

Product
 

Bink en Blink

Bink en Blink verkoopt van dit merk voor de meisjes de rokjes, vestjes en shirts en voor de jongens de Polo's, longsleeves en shirts. Bink en Blink heeft naast de webshop een stenen winkel in Rhenen en verkoopt tevens sieraden, tassen en accessoires.
  • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product