Kixx Online

Kixx verkoopt jassen, truitjes, vesten en jeans en meer in maat 50 tm 188. Naast de leuke kinderkleding van Claesens meer dan 100 hippe merken!
 • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kleertjes.com

Kleertjes biedt Claesens kinderkleding en babykleding aan. De collectie wordt steeds meer volwassen. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Claesens uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
 • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Amazing Kids

Claesens heeft inmiddels al veel meer dan alleen ondergoed en ook bij Amazing Kids is dat het geval. Amazing Kids heeft 2 stenen winkels en een prima webshop. Heeft naast de nieuwste collectie ook een vaste kinderkleding outlet
 • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Happy Bee

Een volwaardige collectie van Claesens, inclusief het traditionele ondergoed. Happybee heeft flair en behoort tot de grote online kinderkleding winkels. Baby, peuter, kleuter of tiener, bij Happybee zit je goed. Veel kinderjassen en de laatste trends.
 • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product
 

Bo Lifestyle

Mooie flanellen Pyama's en in de zomer ook de Claesens badkleding. Bo Lifestyle is zowel voor moeder als kind een heeft ook een ruime collectie zwangerschapsmode en positiekleding.
 • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product
 

Hip en Wijs

Verkoopt zowel het Claesens ondergoed als de bikini's Hip en Wijs verkoopt alleen meisjeskleding en daar zijn ze goed in.
 • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kekkekids

Veel leuke Claesens kindermode in frisse vrolijke kleuren. Merk kinderkleding van topkwaliteit, dat is waar Kekkekids naar streeft. Regelmatg leuke Claesens sale.
 • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Dodo wear

Nieuwe Claesens shorts en jeans met bijzondere wassingen en te gekke jurkjes. Voor de jongens heel veel topstukken, een volwaardig merk. Ben je een weekendje op Texel? Vergeet dan geen bezoekje te brengen aan Dode Wear. Specialist in de Bretonse kinderkleding. Verkoopt ook baby knuffels
 • Posttarrief

Bezoek webshop

Product
 

Bink en Blink

Zeker een aanrader. Als je alle pagina's met Claesens in deze webshop wilt bekijken ben je wel even bezig. Bink en Blink heeft naast de webshop een stenen winkel in Rhenen en verkoopt tevens sieraden, tassen en accessoires.
 • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product
 

Picomode

Pico verkoopt de traditionele Clasens pyamas in alle kleuren, binnen de selectie kun je handig de voor en achterkant bekijken.. In Enschede is Picomode een begrip. Ze hebben er meerdere winkels waar ze zowel kinderkleding als kinderschoenen verkopen, woon je hier niet in de buurt dan kun je gelukkig ook online terecht in de webshop.
 • Verzendkosten 4,95 Boven de 75 euro gratis

Bezoek webshop

Product
 

Basic Kidswear

Een prima Claesens verkooppunt, zowel het ondergoed als de bovenkleding. Basic Kidswear verkoopt sinds 2000 kinderkleding in de winkel in Hoorn. Volgens de website verkopen ze trendy kleding in de maten 50 tm 176. Ook schoenen en accessoires.
 • Verzendkosten 3,99 en boven de 50 euro gratis verzendin

Bezoek webshop

Product