Kleertjes.com

Het Italiaanse kinderkleding merk Garcia heeft sinds 1998 een collectie voor de kids. Kleertjes heeft een prima collectie van dit kleurrijke merk. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Garcia uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kinderkleding.nl

Garcia kinderkleding in een casual collectie, voor de meiden fantastische kleuren en veel denim. Een enorme variatie aan merken bij Kinderkleding.nl. Behoort tot de populairste Garcia verkooppunten. Vaak leuke acties en sale.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Happy Bee

Garcia kinderkleding heeft bizarre shirts en een casual look. Een prima merk voor de stoere tiener. Happybee heeft flair en behoort tot de grote online kinderkleding winkels. Baby, peuter, kleuter of tiener, bij Happybee zit je goed. Veel kinderjassen en de laatste trends.
  • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product
 

Bengels en Ko

Garcia shirts, jeans, vesten en nog veel meer. Prima verkooppunt. Bengels en Ko is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in kinderkleding. Naast de winkel in Rijssen kun je online terecht in deze webshop.
  • Verzendkosten 3,50

Bezoek webshop

Product