Kixx Online

Kixx verkoopt jassen, truitjes, vesten en jeans en meer in maat 50 tm 188. Naast de leuke kinderkleding van Ikks meer dan 100 hippe merken!
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kleertjes.com

Kleertjes verkoopt sinds kort Ikks kinderkleding en ze geven aan hier verheugd mee te zijn. De kenner weet dit al langer maar deelt deze mening. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Ikks uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Amazing Kids

Van Ikks verkoopt Amazing zowel baby als kinderkleding. Voor klein tot groot dan ook een prima startpunt. Amazing Kids heeft 2 stenen winkels en een prima webshop. Heeft naast de nieuwste collectie ook een vaste kinderkleding outlet
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kekkekids

Zowel Ikks voor de zomer als winter, ook in de kleine maatjes. Merk kinderkleding van topkwaliteit, dat is waar Kekkekids naar streeft. Regelmatg leuke Brunotti sale.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

T Schaapje

Een middelgrote collectie van Ikks, Rokjes, overhemdhemden en jurkjes, ze hebben het allemaal. T Schaapje staat voor kwaliteit en heeft een stenen winkel in Barendrecht. Prima service en een begrip in de regio Rotterdam.
  • Verzendkosten 4,95

Bezoek webshop

Product
 

Toff Kidswear

IKKS meisjes kleding oogt klassiek en vinden wij super stijlvol. Voor bijzondere gelegenheden maar ook voor een mooie zonnige dag waarop je echt wilt schijnen. De kindermode winkel uit Hengelo en Enschede heeft een geweldige online collectie, streeft naar de beste kwaliteit.
  • Verzending 3,98

Bezoek webshop

Product