Kixx Online

Kixx verkoopt jassen, truitjes, vesten en jeans en meer in maat 50 tm 188. Naast de leuke kinderkleding van Imps en Elfs meer dan 100 hippe merken!
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kleertjes.com

Dat je bij Kleertjes goed zit voor Imps en Elfs kinderkleding zal voor weinigen een verrassing zijn. Minder bekende is dat ze ook geweldige slaapzakjes en dekentjes verkopen van dit merk. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Imps en Elfs uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Allerlei Kindermerkkleding

Imps en Elfs in een kleine collectie, sterk in Jeans. Vanuit Ophemert wordt deze webshop gerund door een kinderkleding liefhebster die met veel plezier de leukste items uitzoekt.
  • Verzendkosten 2,50

Bezoek webshop

Product
 

Uberleuk

Bij Uberleuk houden ze van hip, maar ook van verantwoord: De collectie van Imps & Elfs is gemaakt van biologische katoen en wordt kinderarbeidvrij geproduceerd. Uberleuk biedt een ruime outlet collectie voor hele aantrekkelijke prijzen.
  • Max 3,50

Bezoek webshop

Product