Amazing Kids

De felle kleuren van Kidz-Art mogen in deze shop niet ontbreken en dat doen ze dan ook niet. Amazing Kids heeft 2 stenen winkels en een prima webshop. Heeft naast de nieuwste collectie ook een vaste kinderkleding outlet
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Happy Bee

Kidz artz shirts met rolschaatsen, fietsen donuts en flessen limonade, echt zomers en super vrolijk. Happybee heeft flair en behoort tot de grote online kinderkleding winkels. Baby, peuter, kleuter of tiener, bij Happybee zit je goed. Veel kinderjassen en de laatste trends.
  • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product
 

Kixx Online

Kixx verkoopt jassen, truitjes, vesten en jeans en meer in maat 50 tm 188. Naast de leuke kinderkleding van Kidz-Art meer dan 100 hippe merken!
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Basic Kidswear

De Kidz-Art kleuren spatten ban je scherm, prima verkooppunt. Basic Kidswear verkoopt sinds 2000 kinderkleding in de winkel in Hoorn. Volgens de website verkopen ze trendy kleding in de maten 50 tm 176. Ook schoenen en accessoires.
  • Verzendkosten 3,99 en boven de 50 euro gratis verzendin

Bezoek webshop

Product
 

Kinderkleding.nl

Verkoopt zowel de Kidz-Art baby als meisjes collectie. Veel opvallende kleuren en geweldige kinderjassen. Een enorme variatie aan merken bij Kinderkleding.nl. Behoort tot de populairste Kidz-Art verkooppunten. Vaak leuke acties en sale.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product