Amazing Kids

Kiezeltje heeft geweldige rokjes en jurkjes, je vindt ze, naast nog veel meer, allemaal hier. Amazing Kids heeft 2 stenen winkels en een prima webshop. Heeft naast de nieuwste collectie ook een vaste kinderkleding outlet
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Happy Bee

Kiezeltje heeft Leuke jurkjes met all over prints en meisjesshirts met vlinders. Happybee verkoopt veel van dit eigentijdse merk. Happybee heeft flair en behoort tot de grote online kinderkleding winkels. Baby, peuter, kleuter of tiener, bij Happybee zit je goed. Veel kinderjassen en de laatste trends.
  • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product
 

Dodo wear

Kiezeltje Mini babykleding is van prachtige kwaliteit. Geen standaard babykleding maar echt unieke stukken. Je vindt hier alleen de babycollectie. Ben je een weekendje op Texel? Vergeet dan geen bezoekje te brengen aan Dode Wear. Specialist in de Bretonse kinderkleding. Verkoopt ook baby knuffels
  • Posttarrief

Bezoek webshop

Product
 

Basic Kidswear

Voor de meiden met stijl verkoopt Basic Kidswear het mooie Kiezeltje, ook de mini collectie. Basic Kidswear verkoopt sinds 2000 kinderkleding in de winkel in Hoorn. Volgens de website verkopen ze trendy kleding in de maten 50 tm 176. Ook schoenen en accessoires.
  • Verzendkosten 3,99 en boven de 50 euro gratis verzendin

Bezoek webshop

Product
 

Kinderkleding.nl

Verkoopt zowel de Kiezeltje baby als meisjes collectie en verkoopt ook de bijpassende accessoires. Een enorme variatie aan merken bij Kinderkleding.nl. Behoort tot de populairste Kiezeltje verkooppunten. Vaak leuke acties en sale.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product