Kleertjes.com

Meer dan 500 verschillende kledingstukken van dit merk worden hier aangeboden en dat is best indrukwekkend. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Le Chic uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Happy Bee

Chique en klassieke jurkjes, de naam Le Chic laat weinig te raden over. Happy Bee is een van de betere Le Chic verkooppunten. Happybee heeft flair en behoort tot de grote online kinderkleding winkels. Baby, peuter, kleuter of tiener, bij Happybee zit je goed. Veel kinderjassen en de laatste trends.
  • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product
 

Allerlei Kindermerkkleding

Voor de feestjes heeft Allerlei Le Chic kinderkleding, een prima Casual chique merk voor meisjes. Vanuit Ophemert wordt deze webshop gerund door een kinderkleding liefhebster die met veel plezier de leukste items uitzoekt.
  • Verzendkosten 2,50

Bezoek webshop

Product
 

Kinderkleding.nl

Voor alle feestjes, bruiloften, communies en partijtjes heeft Kindekleding.nl Le Chic, super netjes en deftig. Een enorme variatie aan merken bij Kinderkleding.nl. Behoort tot de populairste Le Chic verkooppunten. Vaak leuke acties en sale.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product