Kleertjes.com

Jassen, broeken, slippers, shirtjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vrijwel alles is hier verkrijgbaar. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel McGregor uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Toff Kidswear

Mc Gregor kinderkleding is een al stijl. Een stijlvolle blouse, blazen en stropdas, hier vind je ze. Bij de meisjes sprint het bloemenjurkje er voor ons helemaal uit. De kindermode winkel uit Hengelo en Enschede heeft een geweldige online collectie, streeft naar de beste kwaliteit.
  • Verzending 3,98

Bezoek webshop

Product
 

Picomode

McGregor bestaat al heel lang maar is nog net zo klassiek als vroeger, maar daarom niet minder mooi en populair. Pico heeft een collectie voor jongens en meisjes. In Enschede is Picomode een begrip. Ze hebben er meerdere winkels waar ze zowel kinderkleding als kinderschoenen verkopen, woon je hier niet in de buurt dan kun je gelukkig ook online terecht in de webshop.
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 75 euro gratis

Bezoek webshop

Product