Kixx Online

Kixx verkoopt jassen, truitjes, vesten en jeans en meer in maat 50 tm 188. Naast de leuke kinderkleding van Monta meer dan 100 hippe merken!
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kinderkleding.nl

Voor alle straatvoetballers verkoopt Kinderkleding.nl Monta kinderkleding. Een uitgebreide collectie. Een enorme variatie aan merken bij Kinderkleding.nl. Behoort tot de populairste Monta verkooppunten. Vaak leuke acties en sale.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Amazing Kids

Het sportieve kinderkleding merk Monta ontbreekt niet bij Amazing kids, verkoopt ook de iets meer casual items. Amazing Kids heeft 2 stenen winkels en een prima webshop. Heeft naast de nieuwste collectie ook een vaste kinderkleding outlet
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Bo Fashion

Voor de stoere jongens heeft Bofashion Monta kinderkleding in de collectie. Veel leuke jassen en sweaters. Bofashion verkoopt exclusieve kinderkleding en selecteert de mooiste merken. Ben je op zoek naar een leuke sale? Bofashion heeft het ook. Prima service en een stenen winkel in Landgraaf.
  • Verzendkosten 1,95 Vanaf 50 euro gratis thuis bezorgd.

Bezoek webshop

Product
 

T Schaapje

Voor de straatvoetballer heeft T Schaapje een kleine collectie Monta. T Schaapje staat voor kwaliteit en heeft een stenen winkel in Barendrecht. Prima service en een begrip in de regio Rotterdam.
  • Verzendkosten 4,95

Bezoek webshop

Product
 

4CoolKids

Bij 4coolkids vind je een kleine collectie Monta kinderkleding, maar zeker een bezoekje waard. Verkoopt kleding uit het middensegment en soms een beetje meer. Richt zich echt op de oudere kinderen met een maatvoering van 116 tm 188.
  • 3,95 Boven 75 euro gratis verzending.

Bezoek webshop

Product
 

Merk Broekies

Van het streetwear merk Monta vindt je hier een kleine collectie, inclusief bal. Merk Broekies bestaat alweer een tijdje en dat zie je terug in het assortiment, een prima merkvoering en een leuke spaaractie voor korting.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product