Kixx Online

Kixx verkoopt jassen, truitjes, vesten en jeans en meer in maat 50 tm 188. Naast de leuke kinderkleding van Name It meer dan 100 hippe merken!
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kleertjes.com

De honderden verschillende Name it items vormen een waar paradijs. Verkoopt ook de Mama Licous collectie (Name it voor de zwangere vrouw). Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Name it uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Bo Lifestyle

Name it jeans, rokjes en jassen, prima verkooppunt. Bo Lifestyle is zowel voor moeder als kind een heeft ook een ruime collectie zwangerschapsmode en positiekleding.
  • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product
 

Woods

Name it kinderkledig is al een flinke poos populair. Een compleet assortiment is hier verkrijgbaar, Jassen, jeans en noem maar op. Verkoopt ook rugtassen, petjes en andere leuke accessoires.
  • 3,95 vanaf 50 euro geen verzendkosten

Bezoek webshop

Product
 

Picomode

Name it is altijd redelijk betaalbaar geweest maar dat zie je er niet aan af. Pico heeft een grote collectie. In Enschede is Picomode een begrip. Ze hebben er meerdere winkels waar ze zowel kinderkleding als kinderschoenen verkopen, woon je hier niet in de buurt dan kun je gelukkig ook online terecht in de webshop.
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 75 euro gratis

Bezoek webshop

Product