Kixx Online

Kixx verkoopt jassen, truitjes, vesten en jeans en meer in maat 50 tm 188. Naast de leuke kinderkleding van Ninni Vi meer dan 100 hippe merken!
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

T Schaapje

Geweldige Ninni Vi tunieken, rokjes en truien. Prima verkooppunt. T Schaapje staat voor kwaliteit en heeft een stenen winkel in Barendrecht. Prima service en een begrip in de regio Rotterdam.
  • Verzendkosten 4,95

Bezoek webshop

Product
 

Woods

Nini Vi schoenen, tassen en bikini's. Woods is een waar paradijs voor de meisjes die van dit populaire merk houden. Verkoopt ook rugtassen, petjes en andere leuke accessoires.
  • 3,95 vanaf 50 euro geen verzendkosten

Bezoek webshop

Product
 

Toff Kidswear

Veel felle kleurtjes bij Toff Kidswear, gewelidig of je vindt het niks. De sportieve jurkes met neon vinden wij super. De kindermode winkel uit Hengelo en Enschede heeft een geweldige online collectie, streeft naar de beste kwaliteit.
  • Verzending 3,98

Bezoek webshop

Product
 

Bambinotino

Ninni Vi haarbanden, sokken en kinderkleding. Deze webshop is een prima punt om te starten met je zoektoch naar iets leuks. Bambinotino is al ruim 40 jaar actief in de kinderkleding, meer dan genoeg ervaring dus. Verkoopt naast de bekende merken ook een aantal merken die lastiger verkrijgbaar zijn. Tevens leuke accessoires, regelmatig sale en Ninni Vi uitverkoop.
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 50 euro gratis verzending.

Bezoek webshop

Product
 

Picomode

Speciale kinderkleding kun je Ninni Vi Wel noemen, voor kinderen die er niet uit willen zien als ieder ander een geschikt merk. Pico heeft het in de collectie. In Enschede is Picomode een begrip. Ze hebben er meerdere winkels waar ze zowel kinderkleding als kinderschoenen verkopen, woon je hier niet in de buurt dan kun je gelukkig ook online terecht in de webshop.
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 75 euro gratis

Bezoek webshop

Product
 

Buzzy Bee

Bij Buzzy Bee Ninni Vi jurken en sokken. Buzzy Bee heeft het allemaal, van betaalbare tot exclusieve kindermode. Heeft een stenen winkel in Goes.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product