Amazing Kids

Noppies voor jongens en meisjes, genoeg om de kledingkast mee te vullen. Amazing Kids heeft 2 stenen winkels en een prima webshop. Heeft naast de nieuwste collectie ook een vaste kinderkleding outlet
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kleertjes.com

Hatsikidee! De Noppies kids afdeling is hier zo groot dat je er kunt verdwalen. Ook de zwangerschapsjurken zijn hier verkrijgbaar. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Little Noppies uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kixx Online

Kixx verkoopt jassen, truitjes, vesten en jeans en meer in maat 50 tm 188. Naast de leuke kinderkleding van Noppies meer dan 100 hippe merken!
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Buzzy Bee

Voornamelijk de Noppies babylijn is hier sterk, voor de oudere kids wel leuke items maar niet zoveel. Buzzy Bee heeft het allemaal, van betaalbare tot exclusieve kindermode. Heeft een stenen winkel in Goes.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Picomode

Is Noppies op de weg terug? Echt niet, de nieuwe collectiebij Pico is weer helemaal top. In Enschede is Picomode een begrip. Ze hebben er meerdere winkels waar ze zowel kinderkleding als kinderschoenen verkopen, woon je hier niet in de buurt dan kun je gelukkig ook online terecht in de webshop
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 75 euro gratis

Bezoek webshop

Product
 

Bengels en Ko

Verkoopt zowel de Noppies Baby als Newborn collectie. Bengels en Ko is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in kinderkleding. Naast de winkel in Rijssen kun je online terecht in deze webshop.
  • Verzendkosten 3,50

Bezoek webshop

Product
 

Kinderkleding.nl

Noppies kinderkleding is al jaren populair en mag dan ook niet ontbreken in deze winkel. Een breed assortiment voor groot en klein. Een enorme variatie aan merken bij Kinderkleding.nl. Behoort tot de populairste Noppies verkooppunten. Vaak leuke acties en sale.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product