Kleertjes.com

Een brede variatie aan Petrol kinderkleding voor zowel de jongens als de meisjes. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Petrol uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Woods

Ze zijn er weer de Petrol Hoodies en ook de basis shirts met prints zijn weer terug. Verkoopt ook rugtassen, petjes en andere leuke accessoires.
  • 3,95 vanaf 50 euro geen verzendkosten

Bezoek webshop

Product
 

Basic Kidswear

Petrol truien, shirts en vesten, in de winter hoef je er in ieder geval niet koud bij te zitten. Basic Kidswear verkoopt sinds 2000 kinderkleding in de winkel in Hoorn. Volgens de website verkopen ze trendy kleding in de maten 50 tm 176. Ook schoenen en accessoires.
  • Verzendkosten 3,99 en boven de 50 euro gratis verzendin

Bezoek webshop

Product
 

Picomode

Wellicht is Pico wel de beste webshop voor de aankoop van Petrol Industies, als ze het hier niet hebben dan weten wij het niet meer. In Enschede is Picomode een begrip. Ze hebben er meerdere winkels waar ze zowel kinderkleding als kinderschoenen verkopen, woon je hier niet in de buurt dan kun je gelukkig ook online terecht in de webshop.
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 75 euro gratis

Bezoek webshop

Product
 

Bengels en Ko

Veel stoere items van Petrol inclusief de jeans. Bengels en Ko is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in kinderkleding. Naast de winkel in Rijssen kun je online terecht in deze webshop.
  • Verzendkosten 3,50

Bezoek webshop

Product