Amazing Kids

Voor de jongens shirt en voor de meisjes ook nog wat jeans van Retour. Amazing Kids heeft 2 stenen winkels en een prima webshop. Heeft naast de nieuwste collectie ook een vaste kinderkleding outlet
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Kleertjes.com

Alles van Retour voor een leuke outfit, inclusief riem. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Retour uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Woods

Het Retour apple vest vinden wij nu al een echte klassieker, maar ook de zwemshorts mogen er zeker zijn. Prima basis. Verkoopt ook rugtassen, petjes en andere leuke accessoires.
  • 3,95 vanaf 50 euro geen verzendkosten

Bezoek webshop

Product
 

Kixx Online

Kixx verkoopt jassen, truitjes, vesten en jeans en meer in maat 50 tm 188. Naast de leuke kinderkleding van Retour meer dan 100 hippe merken!
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product
 

T Schaapje

Retour kindermode hoort ook thuis bij T Schaapje, prima aanvulling voor dit merk. T Schaapje staat voor kwaliteit en heeft een stenen winkel in Barendrecht. Prima service en een begrip in de regio Rotterdam.
  • Verzendkosten 4,95

Bezoek webshop

Product
 

Basic Kidswear

Een goed startpunt voor Retour kinderkleding. Basic Kidswear verkoopt sinds 2000 kinderkleding in de winkel in Hoorn. Volgens de website verkopen ze trendy kleding in de maten 50 tm 176. Ook schoenen en accessoires.
  • Verzendkosten 3,99 en boven de 50 euro gratis verzendin

Bezoek webshop

Product
 

Picomode

Pico noemt Retour een van haar toppers en dat geloven wij graag, ze verkopen naast de kinderkleding ook de Retour rugzakken. In Enschede is Picomode een begrip. Ze hebben er meerdere winkels waar ze zowel kinderkleding als kinderschoenen verkopen, woon je hier niet in de buurt dan kun je gelukkig ook online terecht in de webshop.
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 75 euro gratis

Bezoek webshop

Product
 

Bambinotino

Retour kinderkleding is
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 50 euro gratis verzending.

Bezoek webshop

Product
 

Bengels en Ko

De kans dat je hier gaat slagen in je speurtocht naar Retour is redelijk groot. Een collectie met veel denim accenten, Bengels en Ko is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in kinderkleding. Naast de winkel in Rijssen kun je online terecht in deze webshop.
  • Verzendkosten 3,50

Bezoek webshop

Product
 

Kinderkleding.nl

In deze webshop een ware uitbarsting van Retour kinderkleding voor zowel jongens als meisjes. Een enorme variatie aan merken bij Kinderkleding.nl. Behoort tot de populairste Retour verkooppunten. Vaak leuke acties en sale.
  • Verzendkosten 3,95

Bezoek webshop

Product