Kleertjes.com

Tommy Hilfiger is in de hele wereld bekend. Kleertjes heeft honderden items in de winkel hangen. Kleertjes is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Je vindt er vrijwel alle bekende en populaire merken voor jongens en meisjes. Doorlopend nieuwe collecties en bijna altijd wel Tommy Hilfiger uitverkoop. Het beste verkooppunt voor vrijwel elk merk.
  • 3,95

Bezoek webshop

Product
 

Happy Bee

Een prima Tommy Hilfiger verkooppunt. Super leuke jurkjes en jeans. Happybee is helemaal klaar voor de zomer. Happybee heeft flair en behoort tot de grote online kinderkleding winkels. Baby, peuter, kleuter of tiener, bij Happybee zit je goed. Veel kinderjassen en de laatste trends.
  • Verzendkosten 2,95

Bezoek webshop

Product
 

Toff Kidswear

De Tommy Hilfiger shorts vinden wij super tof dit seizoen. Traditioneel ook weer de shirts in de collectie. De kindermode winkel uit Hengelo en Enschede heeft een geweldige online collectie, streeft naar de beste kwaliteit.
  • Verzending 3,98

Bezoek webshop

Product
 

Picomode

Tommy Hilfiger kinderkleding blijft na al die jaren nog altijd even populair, in deze webshop o.a. de Sweaters en spijkerbroeken. Bij Picomode vind je van Supertrash tientallen hippe kledingstukken, prima verkooppunt. In Enschede is Picomode een begrip. Ze hebben er meerdere winkels waar ze zowel kinderkleding als kinderschoenen verkopen, woon je hier niet in de buurt dan kun je gelukkig ook online terecht in de webshop.
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 75 euro gratis

Bezoek webshop

Product
 

Bambinotino

Tommy Hilfiger kinderkleding kennen we allemaal en Bambinotino verkoopt er zo ongeveer alles van. Als je het hier niet kan vinden dan weten wij het niet meer. Bambinotino is al ruim 40 jaar actief in de kinderkleding, meer dan genoeg ervaring dus. Verkoopt naast de bekende merken ook een aantal merken die lastiger verkrijgbaar zijn. Tevens leuke accessoires, regelmatig sale en Tommy Hilfiger uitverkoop.
  • Verzendkosten 4,95 Boven de 50 euro gratis verzending.

Bezoek webshop

Product
 

Allerlei Kindermerkkleding

Bij Allerlei tref je een prima Tommy Hilfiger kinderkleding outlet waar je nog goedkoop iets leuks kunt scoren. Vanuit Ophemert wordt deze webshop gerund door een kinderkleding liefhebster die met veel plezier de leukste items uitzoekt.
  • Verzendkosten 2,50

Bezoek webshop

Product